Translate

lauantai 20. joulukuuta 2014

Christmas with cosplayer

 

Ho-ho-homo~!

 

Hei vaan ja hyviä joululoman alkuja sinne ruudun toisellekin puolelle, kullannuppuseni.
Eli, onkin jälleen se aika vuodesta, jota lapset ovat odottaneet jo pitkään, pitkään, pitkään. Onhan kuitenkin joulukuu, nyt joulukuun 20 päivä ja kirjoittelen tässä lupaamaani postausta teidän iloksenne(ko?).

Haluaisin mieluusti tietää, millainen on muiden saman harrastuksen omaavien ihmisten joululahjalista? Kuuluuko siihen peruukkeja, kankaita, ompelukone, saumuri tai mitä tahansa, joka auttaisi teitä seuraavien pukujenne ompelemisessa?

Voin itse myöntää, että vaikka viime vuonna pyyntönäni olivat peruukki Ran Maoon ja korsetti Emilieen (jotka sainkin), ei tänä vuonna cosplaylle ole niin selviä vihjeitä. Oikeastaan olen pyytänyt ainoastaan kangasväriä Bancoran pukuni paitaan sekä rahaa, jotta saan Yukiconiin itseensä käteistä ja jotta saisin hommattua jotenkin itselleni housut pukuun (Vaikka Bancoran niitä varmaan tarvitsisi oikeasti, hehe).

Joka tapauksessa niitä toiveita olisi mukava kuulla kommenteissa missä tahansa, jossa postauksen näette~!


Joulu ja cosplay?

Onko aina pakko ottaa jouluisia cosplaykuvia? Pitääkö jouluna pyytää tarvikkeita cosplayhin? Pitääkö jouluna muistaa muita cossiaajia myös cosplay lahjoin?

Cosplayssa kaikki on vapaaehtoista, joulu on antamisen ja ilon aikaa (BANCORAN!)... Kröhöm... Niin, tosiaan. Jouluiset cosplaykuvat ovat toki aina ilo silmälle, mutta herranjumala jos teillä on joulusiivo kesken niin hoitakaa se pois alta! Tai lahjojen paketointi! Miettikääpä, miten hauskaa olisi paketoide lahjoja vaikka cossi päällä ja eläytyä hahmoon?
Se olisi jo jotain!
Joululahjatoiveesi ovat oma asiasi ja jos tahdot päästä helpolla, pyydä sitä peruukkia tai binderiä, mitä tahansa lahjaksi! Vaikka rahaakin, jotta saat itse hommattua sittemmin tarvittavat tavarat.
Voithan sinä aina ystäviäsikin muistaa mukavilla lahjoilla, oli se sitten puvun takki tai vaikkapa vain peruukkisukka- Jos tiedät ystäväsi tarvitsevan jotain, jonka pystyt hänelle itseäsi miellyttävällä tavalla hankkimaan mikäli hänelle tahdot lahjan hankkia, niin hanki se ja pistä pakettiin! Ystäväsi ilahtuu takuuvarmasti ja vaikkei ilahtuisikaan niin ajatus on tärkein, eikun siis...


No, joka tapauksessa, cosplayn ja joulun yhdistäminen on hauskaa ajanvietettä ja piristystä joulukiireisiin. Tee joulusiivo Levi cossissa, paketoi lahjat Harry Potterina ja leivo jouluherkut Sebastianina. Eikö kuulostakin hauskalta?
Kokeile ihmeessä!

Noh, enköhän minä ole häirinnyt teitä pikku palleroita aivan tarpeeksi tälle illalle, mutta toivotan teille kaikille erittäin hyvää joulunodotusta sekä itse joulua, tietty myös meneksyksekästä uuttavuotta~! ♥






 

 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa joulua ja räsikyvää uutta vuotta sinulle rakas Madam <3 Itse aion ottaa jouluaiheisia cosplaykuvia ensi viikolla, otin myös viime sekä toissa vuoden jouluna x3 uvu T. Bocchan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, bocchan~ <3 Erittäin hyvää joulua rakkaalle veljenpojalle~

      Poista