Translate

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Turkuun ja takaisin - Terveisiä Terraconista

Konnichiwa~

 Hei ja ja terveisiä täältä ja Turusta, jossa lauantaina kävin conin merkeissä!
Eli, jos ette tienneet, viime viikonloppuna 5.4 oli Turussa Terracon, jossa käytiin Willukan kanssa pyörähtämässä~
Itsekin sain conista vasta samaisen viikon tiistaina tietää, mutta eipä se lähtöä estänyt laisinkaan, tapahtuma kun oli ilmainen ja Turkuun vain tunnin matka.
Itse olin iki-ihanana Grell Sutcliffina paikan päällä Williamin kanssa, kunnes eksyimme kaikenkirjavaan joukkoon. Kaksi suloitsa Cieliä, yksi valloittava Sebastian (Jota härnäsin olemuksellani koko conin), AIVAN JÄRISYTTÄVÄN IHANA RANSKA, komea Preussi, suloisen pieni Italia, kaunis Yuno, rakas DOGII turrimme ja monet muut ihanuudet piristivät päivää kummasti ja toivat värejä joukkoomme!




Kiitos kuvasta Willukalle~

Tuomionpäivä saapui Turun Tuomiokirkolle! :DD
Kiitos kuvasta, Sebas-Chan~


Mitä, miksi ja milloin?

Aikaisemmin jo mainitsin, Terracon sijaisti Turussa, Hämeenkadulla Kårenilla, lauantaina 5.4 ja kesti 10:00-16:00. Itse saavuin paikalle yhdeltätoista ja lähdimme Willukan kanssa meille päin kuuden aikoihin.
Itse en tiennyt conista mitään, ennen kuin kuvissa havaittava mustapukuinen Ciel minulle siitä ennen conia ilmoitti, tiistaina (sattumoisin uskonnon tunnilla...), mutta siitäpä ilmoitin Willukalle ja kas, coniin lähtö olikin jo päätöksessä.
Ja se tosiaan kannatti. Tapasin monia uusia ihmisiä, jotka olivat aivan ihania ja kaikkien kanssa tulin toimeen... Jos Sebastiania ei lasketa.
Päivä oli varsin mukava, mutta suurimmaksi osaksi kiertelimme kaupungilla, sillä minun mielestäni conialue oli kovin pieni ja tekemistä hatarasti, vaikka ymmärtäähän tuon, pieni ja maksuton coni näin conkrapulan kevennykseksi, Cosvisionin ja Kikuconin odotuksen hellentäjäksi.




Willukan kuva jälleen, aivan ihana~
Ciel ja Grell~
Minun ja Willukan herkkä hetki ;u;
Rakkauspaukkaus Preussi, olit ihana~ ^^
I'm sexy and I know it
Punaiset viikset ja parta tekevät jopa Grellistä miehekkään.

Ehkä itse conista ei ole sen enempää asiaa, mutta hauskaa oli ja uusien ystävien tapaaminen auttaa kummasti eteenpäin. Kauhea ikävähän siinä tuli ja oli todella liikuttavaa, kun minä ja Willukka erosimme muista, ensin Cielimme Anni halasi minua pitkään ja hartaasti, ja lopulta vielä puolet porukasta tuli luokseni, antoivat ryhmähalin ja halasin vielä kaikkia erikseen.
LOVE YA ALL!

Kiitokset ja kumarrukset~


(Huom! Yksikään kuva ei ole omani, kiitos kuuluu ystävilleni, en ehtinyt kuvia ottamaan kun piti poseerata~)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti