Translate

perjantai 21. helmikuuta 2014

Cosplay suunnitelmia vuodelle


Koska minulla on tänä vuonna pari conia, joihin olen varmasti menossa, on myös suunnitelmia cossien suhteen, tosin myös suunnitelmia cosseihin joiden coneista ei ole vielä tietoa.
Olen tänä vuonna menossa toukokuussa järjestettävään Kirsikankukka coniin, lyhyemmin sanottuna Kikuconiin. -Sinne raahaan pienen lolita ystäväni mukaan räpsimään kuvia, hehe-.
Toinen con jonne ole menossa aika varmasti, riippuen toki rahasta ja yöpaikan mahdollisuudesta, on Tracon9. Jos siis yöpaikan ja kyydin saan, niin suunnitelmissani oli olla Traconissa molemmat päivät.

Eli, Kikuconiin olen sopinut jo cossin, jota parantelen tällä hetkellä.
Ihanasti kesän avaamiseksi (JÄLLEEN) on toukokuun cossini iki-ihana Grell Sutcliff.
Pukuni on siis tilattu, mutta pieniä vikoja löytyy, jotka Kikuun mennessä yritän korjailla. Muunmuassa Grellin rusetti, se on jostain kumman syystä VAALEANPUNAINEN (Grell senkin homppeli), joten päätin hommata raidallisen nauhan jostain saadakseni kunnollisen rusetin. Lisäksi hihoissa olevat remmit puuttuvat, joiden suhteen täytyy keksiä jotain, luultavasti teurastaa vanha vyö, mutta eihän se ole shinigamille homma eikä mikään... Heh.
Housuissa olevan nauhasysteemin tärkeyttä mietin vielä, sekä hansikkaat pitää hommata. Edelliset hansikkaat nimittäin jäivät ikävä kyllä bussiin... Ensimmäisen kunnollisen käyttökerran jälkeen... *facepalm*
Ainiin, kunnon kengät pitää myös hommata.

(Sekä teemme ystäväni kanssa hänelle yhdessä lolin)



Sitten päästäänkin Traconin suunnitelmiin. Ensimmäinen päivä, lauantai, on varattu ryhmäcossille ^^
Emilie Autumn and the Bloody Crumpets ryhmäcossi, joka tuntui aluksi olevan vain unelma, saikin kannatusta ja onhan meillä jo mukava joukko koossa :) Ette ikinä arvaa kuka olen?
Kukapa muukaan kuin itse Emilie Autumn, joka sattuukin olemaan lempiartistini enkä tule koskaan saamaan hänen musiikista tarpeekseen <3
Oikeastaan, Emilie cossi on erittäin hyvällä mallilla. Paita, shortsit, korsetti, kengät, sukat ja hiuskiharat ovat kaikki kunnossa, enää pieniä lisäilyjä sekä verkkosukkahousut niin kaikki alkaa olla valmista. (Sekä hiusten kasvatus jotta saan ne kiinni...)
Kyseessä on tosin hieman omasovellettu versio, johon sekoittelin alla olevaa kuvaa sekä erästä toista versiota, joka ei kuitenkaan kamalasti tästä poikkea.


Sikäli mikäli olen myös sunnuntaina paikalla, mitä toivon hartaasti, tarkoituksenani oli kaksi cossia sunnuntaille.
YLLÄTYS! Kummatkin Kuroshitsujista! Ensiksi olisi tarkoitus olla nurse!Grell, ja saisin ehkä myös lääkäri Williamin itselleni siksi aikaa päivää ^^
Sen lisäksi, puolet päivästä tulisin olemaan Madam Red, mutta en perus versio, vaan niin sanotusti "kuollut" versio Madamesta.
Kumpaakaan en ole vielä ehtinyt aloittaa, mutta kesän aikana olisi tarkoitus tehdä kummatkin cossit valmiiksi.




Eli jos kyseisiin coneihin satutte tulemaan niin minut saattaa sieltä löytää kriippaamasta ^^'

Hauskaa perjantaita kaikille! Tästä itse painunkin katsomaan suomeksi dubattuja Lady Oscareita, älkää kysykö miksi... En itsekään tiedä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti