Translate

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

歡迎 - Huānyíng - Welcome~!


Photoshootin taikaa~!

Hei taas!
En ole tosiaan kirjoitellut pitkään aikaan, mutta kuten tiedätte, kesä ja juhannus... Nyt pitää keskittyä rantayukiin ja tulevaan Traconiin!
Lippuni Traconiin saapuivat juuri vähän aikaa sitten ja ovat nyt hyvässä säilössä- Kännykässä muistissa että MISSÄ ne ovat hyvässä säilössä!
Olin muutama viikko sitten Turussa ystäväni luona ja tapasin muitakin kavereita, Sunnuntai ja Maanantai olivat parhaita! Menin tosiaan Turkuun Perjantaina ja kävimme katsomassa Pahattaren (Hyvä oli) ja sushilla ja muuta kivaa... Lauantaina olikin Kuroshitsuji photoshoottia, AloisxLizzie (Mikä paritus tuokin on olevinaan, mutta tehty mikä tehty xD).
Sunnuntaina heiluimme myös cosseissa, jolloin saimme Cielinkin seuraamme :3 Maanantaina muutamakin ihminen... Okei, meitä oli aika paljon, mutta osalla oli cossit ja hauskaa oli! Tuli vähän Terracon mieleen... Heh... ^^

Muutama kuva vaikka photoshootistamme:

Muokkauksen toteuttanut Lizzie... How cute :3


Kun puhutaan miehekkyydestä, Alois kiilaa kaikkien ohi tuhatta ja sataa...
Eikö?


If her mother only knew...


Ciel was'nt enough?

 Mitä muuta kuin Turkuilua jälleen kerran? (Oletteko muuten huomanneet, että olen käynyt siellä aika usein?)
No, olen suunnitellut tulevaa rantayukia varten cossini, joka tällä kertaa kehittyi siitä, kun Turusta ostin nahkahameen tuona eräänä maanantaina- Minä päätin tehdä Grellistä nahkahameellisen version. Kuten asiaan kuuluu, mukaan tulee myös käsiraudat ja raippa- Niitähän ei sovi unohtaa, eihän? Ah ja aivan, punainen kauluspaita, -Luonnollisesti hieman avonainen (Bikinien yläosa alla, herranjestas)-, sekä musta kravatti löysällä... Oletettavasti jotain myös harsoamaan jalkojani kenkien lisäksi.
Eikä sovi unohtaa kylttiä! Kukapa voisi jättää huomaamatta tuollaisen hardcore Grellin jolla on vieläpä mukanaan kyltti, jonka lukijat tahtoisivat epätoivoisesti tuon kyseisen hovimestarin vaatteisiin tuona kesäpäivänä!
"Where's my bad Sebas-Chan?". Löydätte siis tuon Grellin etsimässä kadonnut pikku tuhmuriaan, jos löydätte hänet niin tuokaa hänet minulle! Löytöpalkkioksi...
No, jos suukko kelpaa niin eiköhän se siitä~

Hahhah, odotan innolla rantayukia? Entäpä te?

Tracon9

Tosiaan, kaikki odottavat myös innolla lähestyvää Traconia, minä tietenkin teidän kaikkien muiden joukossa! Tosiaan, jos jollekulle on jäänyt jotenkin epäselväksi cossisuunnitelmani kyseiseen coniin, niin selvennän asiat vielä kerran:

Lauantai: Laulaja, runoilija sekä viulisti Emilie Autumn ryhmäcossissa Emilie Autumn And The Bloody Crumpets (Asylum)

Sunnuntai: Angelina 'Madam Red' Durless, kuollut versio (Valkoinen mekko)

Eli kyllä, tulen olemaan molemmat päivät paikalla, saa tulla puhumaan tai mitä vaan, en pure. Mutta ryhmästäni... Hmm... They wont bite! Well, she might...






Seuraava vuosi

Ajattelin myös tässä postauksessa kertoa hieman tulevista, ensi vuoden puvuistani jotka olen jo päättänyt.

Ensinnäkin, toisen Yukiconin cossit ovat olleet jo kauan tiedossani ja toinen hahmoista sattuu olemaan sellainen, josta sain tietää vasta viime vuoden Yukiconissa luennolla!
Ensimmäisenä ja luultavasti toisena päivänä minulla tulee olemaan ryhmäcossi ja paricossi, ryhmässä 3 ensimmäisenä päivänä ja paricossissa olen toisena päivänä.

Lauantai: Jack Barbarosa Bancoran sarjasta Patalliro!, Maraichin ja Patalliron kanssa ^^






























Sunnuntaina olen mitä luultavimmin Madam Red sarjasta Kuroshitsuji, mutta aika- ja säästösyistä mietin vielä, minä versiona tulen conissa esiintymään, siitä siis tietoa myöhemmin.



























Ja voi kyllä, toinen pukuni ensi vuoden Traconiin on jo päätetty! Koska kyseessä on paricossi että luultavasti myös kilpailupuku, teen puvun itse (Luultavasti tilaan korsetin), mikä hieman jännittää minua, mutta uskon kaiken menevän hyvin... ^^

Pukuni siis toisena (Jompana kumpana?) päivänä on Christine Daaé elokuvasta Phantom Of The Opera. Pukua mietittiin kaikille ja alunperin tarkoituksena oli tehdä The Point Of No Return versiot, mutta totesimme ne hieman liian haasteliaiksi (Varsinkin jos tosiaan aion tehdä sen itse, kunnolla ensimmäistä kertaa), joten loppujen lopuksi tuloksena oli Phantom Of The Opera puvut. ^^



























Tältä erää ei paljoakaan muuta, tulipa jälleen kirjoitettua jotain... Hmm, jos teillä on toiveita tai ideoita, niin niitä saa tietenkin ilmoitella kommentteihin tai muuten!
Siihen asti, hauskaa kesän jatkoa! ^^

Psst. Jos teitä kiinnostaa, voitte käydä tsekkaamassa facebook sivuni 'Keiko-Chan cosplay' , mikäli haluatte tietää enemmän tämän otakuhörhelön elämästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti